Een oranje-blauwe oase in het midden van het Rivierenhof.
Volledig scherm
PREMIUM
Een oranje-blauwe oase in het midden van het Rivierenhof. © Klaas De Scheirder

De Grote Schijn is terug van weggeweest: “Het Noorderlicht is er niks tegen”

DeurneEr is een wolf gespot in het Rivierenhof. Samen met enkele flamingo’s. Het Rivierenhof in Deurne is sinds gisteren weer gevuld met natuurtaferelen gehuld in een mysterieus licht, en dat nog tot 14 november. Al voor de derde keer brengt De Grote Schijn een vleugje magie naar het park met een twee kilometer lange avondwandeling vol kleuren, geluiden, technologie en natuur. “Sommige bomen hebben maar één simpele spot nodig om prachtig te zijn.”

 1. Wie ‘sliploos’ naar deze Antwerpse Eroticabeurs komt, mag gratis binnen: “Mannen voelden zich erdoor gediscrimineerd”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Wie ‘sliploos’ naar deze Antwerpse Erotica­beurs komt, mag gratis binnen: “Mannen voelden zich erdoor gediscrimi­neerd”

  Drie expohallen vol erotisch plezier en een hoofdpodium versierd met 50.000 snoepjes: komend weekend start de grootste eroticabeurs van het land in de Antwerp Expo. “Een leuk extraatje voor koppels die een weekendje naar een erotisch speellandje willen gaan”, verklaart de organisatie, die tot 15.000 bezoekers verwacht. Wie vrijdag langskomt, kan zelfs gratis binnen door zijn of haar onderbroek simpelweg thuis te laten. Maar wie controleert dat dan? En hoe komt men best gekleed?
 2. Banken lanceren massaal nieuwe rekeningen met hogere spaarrentes: waarom? En hoe haal jij er je voordeel uit?
  Spaargids.be

  Banken lanceren massaal nieuwe rekeningen met hogere spaarren­tes: waarom? En hoe haal jij er je voordeel uit?

  Heel wat banken pakten recent uit met nieuwe spaarrekeningen met een hogere rente. Hun vergoeding ligt telkens hoger dan de rente die deze banken op hun andere - klassieke - spaarrekeningen geven. Waarom doen ze dat dan? Ze kunnen toch de rente op hun klassieke spaarrekeningen optrekken, zou je denken. Dat klopt, maar dat zou hen geld kosten. Spaargids.be legt je uit hoe je met je klassieke spaarrekening toch ook een hoge rente kan meepikken.