Plaats delict op de Waterbaan in Deurne, waar de 48-jarige Betim A. de nieuwe vriend van zijn ex met dertien mes- en steekverwondingen doodde.
Volledig scherm
Plaats delict op de Waterbaan in Deurne, waar de 48-jarige Betim A. de nieuwe vriend van zijn ex met dertien mes- en steekverwondingen doodde. © © Marc De Roeck

Dader dodelijke steekpartij in Deurne aangehouden voor moord

DeurneDe 48-jarige Betim A. met Belgische nationaliteit die maandagmiddag de Kosovaar Ismet Osmanaj (52) doodstak aan De Octopus op de waterbaan, is aangehouden voor moord. Dat bevestigt het Openbaar Ministerie. De man heeft zich voor de onderzoeksrechter beroepen op zijn zwijgplicht.

 1. Hiphopfestival Fire Is Gold vindt plaats op 4 september, Ampere Open Air (wellicht) dag nadien
  ANTWERPEN

  Hiphopfes­ti­val Fire Is Gold vindt plaats op 4 september, Ampere Open Air (wellicht) dag nadien

  De festivalzomer op de Antwerpse Middenvijver begint eindelijk in zijn plooi te vallen. Nadat eerder bekend werd gemaakt dat de Duits-Bosnische dj-ster Solomun de festivalweide eind augustus zal inpalmen, maakt het hiphopfestival Fire Is Gold nu bekend de tenten op te slaan op zaterdag 4 september. Underground-festival Ampere Open Air, dat wellicht een dag later zal plaatsvinden maar nog niet bevestigd is, komt later met een statement.
 2. 100 jaar City Pirates: Het verhaal van de briljante ‘bombardier’ uit Merksem. Paul Van Himst: “Jef Mermans was mijn idool”

  100 jaar City Pirates: Het verhaal van de briljante ‘bombardier’ uit Merksem. Paul Van Himst: “Jef Mermans was mijn idool”

  Op 15 juli viert Merksem 100 jaar voetbal. Aan het huidige City Pirates gingen heel wat naamswijzigingen vooraf, maar of het nu onder de noemer Sint-Jan Football Club Merxem, Olse Merksem, Merksem-Antwerpen Noord SC of SC City Pirates Antwerpen is, het stamnummer 544 staat te boek als de club die ooit de thuis was van één van de beste voetballers uit de Belgische voetbalgeschiedenis, Jef Mermans.