Dienstencentrum Silsburg.
Volledig scherm
Dienstencentrum Silsburg. © Google Maps

Corona-uitbraak in dienstencentrum en serviceflats Silsburg: “Bewoners zijn na een derde prik tóch positief. Dan heb je een bang hartje”

DeurneEr woedt een corona-uitbraak in het dienstencentrum en de serviceflats van het Antwerpse Zorgbedrijf in de wijk Silsburg in Deurne. Dat meldt ATV en wordt ons bevestigd door het Zorgbedrijf. 60 van de 140 bewoners van de serviceflats hebben positief getest, net als een 30-tal bezoekers. Niemand is voorlopig ernstig ziek.

  1. “Huilen rond een graf? Doe maar liever groot feest”: koppel dat met auto in water belandde krijgt afscheid met fanfare, gedans en paardenkoets
    PREMIUM
    Antwerpen/Deurne

    “Huilen rond een graf? Doe maar liever groot feest”: koppel dat met auto in water belandde krijgt afscheid met fanfare, gedans en paarden­koets

    “Jullie moeten niet rouwen om ons.” Dat zijn de woorden die de Curaçaose Cleefio en Eldrid blijkbaar ooit tegen hun kinderen hebben gesproken. Nadat het koppel dood werd teruggevonden in hun auto die twee weken geleden uit het Lobroekdok werd getakeld, besloot hun kroost om die woorden ter harte te nemen. Op begraafplaats Ruggeveld in Deurne organiseerden ze een Antilliaanse begrafenis vol zang, dans, muziek en vrolijkheid zoals je die hier niet vaak ziet. “We hebben hun laatste wens echt doen uitkomen.”