Het pand waar het lab gevonden werd, stond al zeker een jaar leeg.
Volledig scherm
Het pand waar het lab gevonden werd, stond al zeker een jaar leeg. © JVDS

Civiele bescherming ruimt inactief drugslabo op in woning in Oudedonklaan

DeurneDe civiele bescherming en Antwerpse politie hebben afgelopen vrijdagavond een inactief drugslabo ontmanteld in een woning in de Oudedonklaan in Deurne. In eerste instantie werd de politie naar het leegstaande pand geroepen omdat omwonenden melding hadden gemaakt van een openstaand raam. Er woont al zeker een jaar niemand meer in het huis.

 1. Burgerbewegingen halen slag thuis: bypass tijdens Oosterweelwerken telt slechts 2x3 rijstroken
  Antwerpen

  Burgerbewe­gin­gen halen slag thuis: bypass tijdens Oosterweel­wer­ken telt slechts 2x3 rijstroken

  Als alles normaal verloopt, start in de loop van volgend jaar de bouw van een tijdelijke snelweg naast het viaduct van Merksem dat tijdens de Oosterweelwerken plat gaat. Die bypass zou oorspronkelijk zeven rijstroken tellen: vier richting Nederland, drie richting stad. Dat worden er nu in totaal zes, op aandringen van de burgerbewegingen Ringland, stRaten-generaal en Ademloos.
 2. Oud-stadsbeiaardier Jo Haazen geëerd door Jan Jambon: “Morgen ben ik weer die gewone jongen van de Seefhoek”
  PREMIUM
  Mechelen/Antwerpen

  Oud-stadsbei­aar­dier Jo Haazen geëerd door Jan Jambon: “Morgen ben ik weer die gewone jongen van de Seefhoek”

  “Ik duizel van wat hij bereikt heeft in zijn leven.” Vlaams minister-president Jan Jambon toonde zich zaterdag tijdens een laudatio voor Jo Haazen (76) erg onder de indruk van de verdienste van de bekende klokkenspeler. Hij sprak de lofrede uit bij de toekenning van de Marnixring Erepenning voor de voormalige stadsbeiaardier van Antwerpen en Mechelen, die nog altijd hoogleraar is aan de Faculteit voor Kunsten van de Staatsuniversiteit in Sint-Petersburg.