Het pand waar het lab gevonden werd, stond al zeker een jaar leeg.
Volledig scherm
Het pand waar het lab gevonden werd, stond al zeker een jaar leeg. © JVDS

Civiele bescherming ruimt inactief drugslabo op in woning in Oudedonklaan

DeurneDe civiele bescherming en Antwerpse politie hebben afgelopen vrijdagavond een inactief drugslabo ontmanteld in een woning in de Oudedonklaan in Deurne. In eerste instantie werd de politie naar het leegstaande pand geroepen omdat omwonenden melding hadden gemaakt van een openstaand raam. Er woont al zeker een jaar niemand meer in het huis.

  1. KEMPENSE KLEPPERS. Miljoenen kinderen spelen wereldwijd met Clics uit Wuustwezel: “Geen enkele winkel wilde ze... tot ik een huis van 700.000 blokjes liet bouwen”
    PREMIUM
    Wuustwezel

    KEMPENSE KLEPPERS. Miljoenen kinderen spelen wereldwijd met Clics uit Wuustwezel: “Geen enkele winkel wilde ze... tot ik een huis van 700.000 blokjes liet bouwen”

    Vele miljoenen kinderen in tientallen landen hebben er zich al kostelijk mee geamuseerd: de speelgoedblokjes van Clics. En nee, die rollen niet in China uit een fabriek. Vanuit Wuustwezel heeft Hedwig Van Roy er een wereldsucces van gemaakt, en dat met amper 17 personeelsleden. “Lego is nog een heel pak groter dan ons, maar Clics is wel een evergreen geworden.” Ondertussen is de ondernemer ook nog met een bijzonder ‘nevenproject’ gestart: drijvende zonnepanelen.