Het recreatief zwembad
Volledig scherm
Het recreatief zwembad © Sportoase

Bouw Sportoase Groot Schijn nu echt van start: “Stad heeft binnenkort eindelijk een recreatief zwembad”

Met een symbolische eerste spadesteek is dinsdag het startschot gegeven van de bouw van het Sportoase Groot Schijn in Deurne. Het gloednieuwe sportcomplex zal beschikken over een groot zwemgedeelte, een healthclub met fitnessruimte en een ijsbaan.

 1. Eline (24) vindt oplossing voor haar foutief bestelde wagen: Van Gansen neemt Kia Niro terug
  Wommelgem

  Eline (24) vindt oplossing voor haar foutief bestelde wagen: Van Gansen neemt Kia Niro terug

  Goed nieuws voor Eline Loyaerts, die in augustus per abuis twee wagens bestelde in plaats van slechts één. Eén dag nadat ze haar verhaal deed, willen verschillende garages de afgestudeerde psychologe een reddingsboei toewerpen en een van de twee Kia Niro’s overnemen. Uiteindelijk is het Garage Van Gansen, waar Eline haar bestelling had geplaatst, die beslist heeft om de Kia terug te nemen.
 2. Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op
  Spaargids.be

  Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op

  Stoppen met roken biedt niet alleen voordelen voor je gezondheid, het is ook een opsteker voor je portemonnee. Je bespaart op de kostprijs van sigaretten en behaalt met je niet-uitgegeven centen mogelijk een mooi beleggings- en spaarrendement. Bovendien dwing je bij de bank een goedkopere schuldsaldoverzekering af. Spaargids.be rekent uit hoeveel geld stoppen met roken je precies kan opleveren.