De hulpdiensten werden zaterdagmiddag opgeroepen voor een brand in de De Manstraat in Deurne
Volledig scherm
De hulpdiensten werden zaterdagmiddag opgeroepen voor een brand in de De Manstraat in Deurne © DE VIJLDER WERNER van Estrois Fotografie

Bewoner naar ziekenhuis na brand in De Manstraat

DeurneDe hulpdiensten werden zaterdagnamiddag opgeroepen voor een brand in de De Manstraat in Deurne. 

 1. Mortsel verzet zich alweer tegen afslanken openbaar vervoer: “Eén IC-trein per uur tussen Antwerpen en Brussel is véél te weinig”
  MORTSEL

  Mortsel verzet zich alweer tegen afslanken openbaar vervoer: “Eén IC-trein per uur tussen Antwerpen en Brussel is véél te weinig”

  De grootste voorvechter van het openbaar vervoer moet dezer dagen de stad Mortsel zijn. Eerder konden de verenigde machten van bestuur, oppositie en burgers al – al dan niet voorlopig - voorkomen dat er gesnoeid werd in tramlijnen 7 en 15 en nu verzet de stad zich tegen de plannen van NMBS om minder IC-treinen te laten stoppen in Mortsel. “De vermindering van het aantal stops is onze stad onwaardig.”
 2. De katten van Jan Fabre, de mars van De Wever of de Visacrisis: het Antwerpse stadhuis in vijf iconische momenten
  PREMIUM
  Antwerpen

  De katten van Jan Fabre, de mars van De Wever of de Visacrisis: het Antwerpse stadhuis in vijf iconische momenten

  Na restauratiewerken die vier jaar duurden (en in totaal 33 miljoen euro kostten), opent het Antwerpse stadhuis feestelijk de deuren. Reden genoeg voor een terugblik op de recente geschiedenis van het schitterende zestiende-eeuwse renaissancegebouw. Want meer dan u wellicht vermoedde, was het stadhuis het decor van belangrijke Antwerpse nieuwsgebeurtenissen. Wij doken in het archief en lijstten vijf iconische momenten op.