De hulpdiensten werden zaterdagmiddag opgeroepen voor een brand in de De Manstraat in Deurne
Volledig scherm
De hulpdiensten werden zaterdagmiddag opgeroepen voor een brand in de De Manstraat in Deurne © DE VIJLDER WERNER van Estrois Fotografie

Bewoner naar ziekenhuis na brand in De Manstraat

DeurneDe hulpdiensten werden zaterdagnamiddag opgeroepen voor een brand in de De Manstraat in Deurne. 

 1. Politie houdt teugels strak op Wim Saerensplein, politicus met Marokkaanse roots wil aandacht voor leefsituatie jongeren: “Schakel toezichters en buurtouders in als bemiddelaars”
  PREMIUM
  Deurne

  Politie houdt teugels strak op Wim Sae­rensplein, politicus met Marokkaan­se roots wil aandacht voor leefsitua­tie jongeren: “Schakel toezich­ters en buurtou­ders in als bemidde­laars”

  Een maand na de vechtpartij tussen hangjongeren en klanten van café Daniel’s op het Wim Saerensplein is de situatie er verbeterd. De politie zal haar verhoogd toezicht de hele zomer doortrekken. Mimit Marchouh (42), actief bij Vooruit, roept intussen op om meer aandacht te hebben voor de leefsituatie van vele jongeren in zijn district.
 2. Technotronic-zangeres die niet erkend werd voor wereldhit, vereeuwigd met straatnaambordje: “Ik was destijds niet ‘mooi’ genoeg”
  PREMIUM
  ANTWERPEN

  Technotro­nic-zangeres die niet erkend werd voor wereldhit, vereeuwigd met straatnaam­bord­je: “Ik was destijds niet ‘mooi’ genoeg”

  Het Nederlandse streetart-gezelschap Kamp Seedorf streek eerder al neer om levensgrote Eddy Wally’s en Jean-Pierre Van Rossems achter te laten in hun geboortedorpen. In Antwerpen brengen de kunstenaars een ode aan Manuela Kamosi in de vorm van een plaatsnaambordje. De Antwerpse Kamosi zong dertig jaar geleden monsterhit ‘Pump Up The Jam’ van Technotronic in maar was “niet mooi genoeg” om op de hoes of in de clip te verschijnen. “Een onderwerp dat écht iets is voor Kamp Seedorf.”