Afbeelding ter illustratie. De test bij AZ Monica wordt met een eenvoudiger toestel uitgevoerd.
Volledig scherm
Afbeelding ter illustratie. De test bij AZ Monica wordt met een eenvoudiger toestel uitgevoerd. © BELGA

AZ Monica doet gratis screening op hartritmestoornissen tijdens Wereldhartdag

DeurneMorgen, woensdag 29 september, is het Wereldhartdag. Wereldwijd wordt op deze dag aandacht besteed aan hoe we het belangrijkste orgaan van ons lichaam gezond kunnen houden en zo hart- en vaatziekten kunnen voorkomen. Patiënten en bezoekers van het AZ Monica campus Deurne hebben op Wereldhartdag de mogelijkheid om zich vrijwillig en kosteloos op hartritmestoornissen te laten controleren.

  1. Laatste gele paaltjes verdwijnen in wijk Fortveld-Ruggeveld: “We blijven de effecten van de nieuwe verkeerssituatie monitoren”
    Wijnegem

    Laatste gele paaltjes verdwijnen in wijk Fort­veld-Ruggeveld: “We blijven de effecten van de nieuwe verkeerssi­tu­a­tie monitoren”

    Het afsnijden van sluipverkeer. Dat heeft de gemeente met het nieuwe circulatieplan in de wijk Fortveld-Ruggeveld voor ogen. Na een moeizame start worden morgen de laatste aanpassingen in de wijk gemaakt. De gele paaltjes zijn al verdwenen, in de Forteveldstraat moet de rust -deels- wederkeren. Lees hier welke knopen de gemeente uiteindelijk doorhakte na een uitdagend participatietraject.