Sam met spelers en technische staf van Antwerp.
Volledig scherm
Sam met spelers en technische staf van Antwerp. © Qmusic

Antwerp test keeper uit 4de provinciale

DEURNESam Van Hoof (28) uit Willebroek kon zich gisteren even Sinan Bolat wanen. De doelman van VK Heindonk, een ploeg uit 4de provinciale, mocht even meetrainen met de A-kern van Royal Antwerp FC dankzij een wedstrijd van QMusic. "Als je een loeiharde knal van Jelle Van Damme uit doel kan houden: da's onbeschrijfelijk."

 1. The Big Bounce trekt naar Vlaamse scholen: “We hopen alternatief te zijn voor afgelaste sportdagen of bos- en zeeklassen”
  Brasschaat/Vlaanderen

  The Big Bounce trekt naar Vlaamse scholen: “We hopen alterna­tief te zijn voor afgelaste sportdagen of bos- en zeeklassen”

  De organisatoren van The Big Bounce, een muziekfestival in combinatie met (enorme) springkastelen, trekken dit voorjaar met hun concept naar Vlaamse scholen. Na twee succesvolle edities op het domein De Ster in Sint-Niklaas willen de broers Jan en Guy Pluym niet nog eens jaar zonder The Big Bounce. “Scholen mogen buiten de muren niets organiseren dus wij hopen hiermee een perfect alternatief aan te bieden”, klinkt het bij de broers.
 1. Torenhoge zandhoos in India
  Play

  Torenhoge zandhoos in India

 2. Ex-Miss Belgian Beauty Eveline Hoste: "Ik vond mezelf ook mooi toen ik zwaarder was"
  Play

  Ex-Miss Belgian Beauty Eveline Hoste: "Ik vond mezelf ook mooi toen ik zwaarder was"