Sam met spelers en technische staf van Antwerp.
Volledig scherm
Sam met spelers en technische staf van Antwerp. © Qmusic

Antwerp test keeper uit 4de provinciale

DEURNESam Van Hoof (28) uit Willebroek kon zich gisteren even Sinan Bolat wanen. De doelman van VK Heindonk, een ploeg uit 4de provinciale, mocht even meetrainen met de A-kern van Royal Antwerp FC dankzij een wedstrijd van QMusic. "Als je een loeiharde knal van Jelle Van Damme uit doel kan houden: da's onbeschrijfelijk."

 1. Gevlucht voor de oorlog in Afghanistan, nu Belgisch kampioen boksen: “Mijn overleden vader kunnen eren op de Olympische Spelen, hoe mooi zou dat zijn?”
  PREMIUM
  Deurne

  Gevlucht voor de oorlog in Afghanis­tan, nu Belgisch kampioen boksen: “Mijn overleden vader kunnen eren op de Olympische Spelen, hoe mooi zou dat zijn?”

  Deurnenaar Sami Wahid (22) was veertien jaar toen hij met zijn moeder en zus naar België kwam. Gevlucht voor de oorlog in hun vaderland Afghanistan waarbij hun vader het leven liet. Op zoek naar een betere toekomst, nam zijn moeder haar twee kinderen bij de arm en verlieten ze hun land. “Waar we heen gingen, wist ik niet, wij volgden onze moeder”, vertelt Sami. In België ontdekte Sami zijn liefde voor de bokssport én zijn talent want met 3 Vlaamse en 1 Belgische titel is hij goed op weg de beste bokser van het land te worden. Nu droomt Sami van de Olympische Spelen, zijn vader Abdul Wahid achterna die met het nationale worstelteam van Afghanistan een echte olympiër werd.
 1. Vrouw valt in slaap achter het stuur en wordt door agenten uit zinkende auto gered
  Play

  Vrouw valt in slaap achter het stuur en wordt door agenten uit zinkende auto gered

 2. Morgen vieren de Amerikanen Thanksgiving. Maar wat is dat?
  Play

  Morgen vieren de Amerikanen Thanksgi­ving. Maar wat is dat?