De bewuste vrachtwagen droeg een kraan bij zich toen het ongeval gebeurde.
Volledig scherm
De bewuste vrachtwagen droeg een kraan bij zich toen het ongeval gebeurde. © Marc De Roeck

61-jarige fietsster in levensgevaar na aanrijding door vrachtwagen

DeurneBij Sportoase Groot Schijn aan de Ruggeveldlaan is dinsdagmiddag een vrouw levensgevaarlijk gewond geraakt toen ze op haar fiets werd geschept door een vrachtwagen. Die laatste wilde afslaan naar een bouwwerf en had de fietsster niet tijdig gezien. 

 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Deurne krijgt 'struikelstenen' om slachtoffers WOII te herdenken
  Deurne

  Deurne krijgt 'struikel­ste­nen' om slachtof­fers WOII te herdenken

  Bij het begin van WOII woonden in Deurne ruim 500 joodse burgers. Velen van hen werden slachtoffer van vervolging door de nazi’s. Dit najaar worden in Deurne struikelstenen gelegd voor enkele van de getroffen families. Een struikelsteen is een klinker van 10 op 10 cm waarin de naam, geboorte-, deportatie- en overlijdensdatum van de slachtoffers gegraveerd zijn. Het is een stille herinnering in het voetpad voor het huis waar deze mensen gewoond hebben.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Influencers met samen 170.000 volgers verleggen hun grenzen in Theater van A tot Z
  Antwerpen

  Influen­cers met samen 170.000 volgers verleggen hun grenzen in Theater van A tot Z

  Nu de cultuursector weer uit de startblokken schiet, kan Theater van A tot Z uit Antwerpen eindelijk met nieuw werk naar buiten komen. In ‘Level 10’ staan twee bekende influencers op de scène: Charlotte De Groof en Amir Motaffaf. Vanaf 16 september brengen ze een toneelstuk dat vooral scholen moet aanspreken. “We duiken in de leefwereld van jonge tieners en willen hen meteen een spiegel voorhouden.”