Parket Antwerpen
Volledig scherm
PREMIUM
© Parket Antwerpen

40 maanden voor veroordeelde drugsdealer die oorlogswapens opsloeg voor bevriende criminelen

AntwerpenNiels D.C. (32) had wellicht op een betere uitkomst gehoopt. In oktober van 2019 ontdekte de politie dat hij een grote hoeveelheid zware wapens had opgeslagen in een gehuurde garagebox in Deurne. Volgens hem huurde hij die box enkel als wederdienst voor een paar vrienden en wist hij niets af van de wapens. Het DNA op één van de geweren, bracht hem echter in de problemen. “Zijn handelingen vormen een gevaar voor de openbare veiligheid.”

  1. Liliane Saint-Pierre wil niet van podium wijken tijdens opening Antwerp Pride: “Dan moet die ‘deejay’ na mij maar een nummertje minder draaien”
    Play
    ANTWERP PRIDE

    Liliane Saint-Pier­re wil niet van podium wijken tijdens opening Antwerp Pride: “Dan moet die ‘deejay’ na mij maar een nummertje minder draaien”

    Spannende opener voor de jubileumeditie van Antwerp Pride. De eerste act van het festival - Liliane Saint-Pierre - ging ruim over haar speeltijd en wilde met geen stokken van het podium wijken. Het kwam tot een klein akkefietje met de organisatie en presentator Aster Nzeyimana. “Dit gebeurt enkel in Vlaanderen, en ook alleen maar met vrouwen, ik blijf hier voor mijn part tot morgen staan.”