Een vijftigtal actievoerders kwamen vandaag samen aan het Wim Saerensplein. Districtsraadslid van PVDA Deurne organiseerde de mars: "Openbaar vervoer zou absolute prioriteit moeten krijgen, maar zelfs dit soort simpele ingrepen met een grote impact voor de gebruiker zijn blijkbaar teveel gevraagd."
Volledig scherm
Een vijftigtal actievoerders kwamen vandaag samen aan het Wim Saerensplein. Districtsraadslid van PVDA Deurne organiseerde de mars: "Openbaar vervoer zou absolute prioriteit moeten krijgen, maar zelfs dit soort simpele ingrepen met een grote impact voor de gebruiker zijn blijkbaar teveel gevraagd." © RV

300 handtekeningen voor petitie ‘doortrekken tram 9' in Deurne: “Openbaar vervoer zou prioriteit moeten krijgen”

DeurneOp zondag 17 oktober stapten een vijftigtal actievoerders samen met de PVDA op in een mars voor beter openbaar vervoer in Deurne. Ze eisen het doortrekken van tram 9 om zo de beide kanten van Deurne te verbinden. “Het is een win-win situatie, Deurne krijgt zo haar welverdiende tramverbinding en de keerlussen in Deurne-Zuid worden hierdoor overbodig.” zegt Manal Toumi, districtsraadslid in Deurne.