L. Malter, de zoon van Harry Malter, wordt ervan beschuldigd maar liefst 180.000 euro gestolen te hebben uit de kassa van het park.
Volledig scherm
PREMIUM
L. Malter, de zoon van Harry Malter, wordt ervan beschuldigd maar liefst 180.000 euro gestolen te hebben uit de kassa van het park. © Didier Verbaere

Zoon van Harry Malter beschuldigd van diefstal van 180.000 euro uit kassa van park, maar hij ontkent: “Mijn vader ging wel graag naar casino’s”

DestelbergenL. Malter, de zoon van Harry Malter, wordt ervan beschuldigd maar liefst 180.000 euro gestolen te hebben uit de kassa van het dieren- en attractiepark in Heusden bij Destelbergen. Dat zou hij in de zomer van 2018 gedaan hebben, toen hij als enige verantwoordelijk was voor de financiën van het park. “Hij bleek in Amerika te wonen en hield er een exuberante levensstijl op na", vertelde zijn zus Sarah aan de rechter. L. riskeert een werkstraf of een celstraf van 14 maanden, maar zelf beweert hij onschuldig te zijn.

 1. Gentse gids valt voor Portugal in prachtig reis-fotoboek

  Gentse gids valt voor Portugal in prachtig reis-fotoboek

  De Gentse Veerle Devos, destijds bezieler van het toeristisch jongereninfokantoor USE-IT, verhuisde jaren geleden naar Portugal. Ze verkende elk hoekje van haar nieuwe thuisland en viel letterlijk over de verborgen schatten en unieke plekken. Devos, die je met aanstekelijke fascinatie door het land gidst, schreef een boek over Portugal dat ze komende maandag in Gent voorstelt. ‘To Die For Portugal’ is een reisgids met een bijzondere twist.
 2. Gents ziekenhuis zit op tandvlees en dat komt niet alleen door toestroom aan covidpatiënten: “Bijna niemand wil op corona-afdeling staan”
  Gent

  Gents ziekenhuis zit op tandvlees en dat komt niet alleen door toestroom aan covidpa­tiën­ten: “Bijna niemand wil op corona-afdeling staan”

  Er is nog voldoende plaats in de Gentse ziekenhuizen om coronapatiënten op te vangen, zo blijkt uit een rondvraag. Voorlopig wordt in geen van de vier ziekenhuizen gewone zorg uitgesteld. Maar alle ziekenhuizen zien het aantal coronagevallen wel stijgen. In het AZ Jan Palfijn zijn alle Covid-bedden ingenomen, waardoor opschalen daar niet meer kan. De reden: personeelstekort.