Kenny Dehaes krijgt een gesigneerd exemplaar van auteur en journalist Stefaan Van Laere over het leven van veldrit kampioen Albert Van Damme.
Volledig scherm
Kenny Dehaes krijgt een gesigneerd exemplaar van auteur en journalist Stefaan Van Laere over het leven van veldrit kampioen Albert Van Damme. © Foto Didier Verbaere

Verjongd bestuur Heusden Koers klaar voor toekomst

HEUSDENDe toekomst van Heusden Koers, het officieuze wereldkampioenschap van de kermiskoersen, lijkt verzekerd. Een sterk verjongd bestuur van Sportclub Klaver 7 stelde in het Hof van Heusden het aantrekkelijke deelnemersveld voor van de 67ste editie van de wedstrijd.

 1. Sterftecijfer in Laarne daalde in 2020 met 4% maar ligt 32% hoger in Merelbeke: “Oversterfte bijna steeds te wijten aan uitbraken in rusthuizen”
  PREMIUM
  Merelbeke/Laarne/Wetteren/Wichelen/Destelbergen/Melle/Oosterzele

  Sterftecij­fer in Laarne daalde in 2020 met 4% maar ligt 32% hoger in Merelbeke: “Oversterf­te bijna steeds te wijten aan uitbraken in rusthuizen”

  Statbel, het Belgische statistiekbureau, publiceerde vrijdag een overzicht van de voorlopige sterftecijfers voor het jaar 2020 voor alle doodsoorzaken. In België werden in 2020 iets meer dan 127.000 overlijdens geregistreerd. Dat zijn zo’n 18.000 overlijdens (17%) meer dan in 2019. In de Gentse rand noteerde Merelbeke het hoogste cijfer met een stijging van 32,1% overlijdens. Laarne ‘scoort’ het best met een negatief resultaat of een daling van 4,2%. We gaan op zoek naar de voornaamste oorzaken.
 1. Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips Missie Callcenter

  Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips

 2. Britse vader: "Als je mogelijk afscheid moet nemen van je partner én je baby, dan stort je wereld in"
  Play

  Britse vader: "Als je mogelijk afscheid moet nemen van je partner én je baby, dan stort je wereld in"