ARCHIEFBEELD: De uitrustingen werden bij een diefstal ontvreemd.
Volledig scherm
ARCHIEFBEELD: De uitrustingen werden bij een diefstal ontvreemd. © RV

Uitrustingen KFC Heusden verdwenen na bizarre diefstal: “Een raadsel wat ze daarmee van plan zijn”

HeusdenAfgelopen week werd er ingebroken op de terreinen van voetbalclub KFC Heusden aan de Steenakkerstraat. Het enige wat ontvreemd werd, waren enkele tassen met uitrustingen van de club. “Wat de dieven daarmee van plan zijn, is ons een raadsel”, meldt de club.

 1. Liefdesbrief van Flore uit 1945 gaat naar ver familielid: “Hij is getrouwd met zijn Edith en kreeg twee kinderen, maar iedereen is overleden”
  PREMIUM
  Drongen / Gent

  Liefdes­brief van Flore uit 1945 gaat naar ver familielid: “Hij is getrouwd met zijn Edith en kreeg twee kinderen, maar iedereen is overleden”

  Een dikke week lang was Drongen en bij uitbreiding Gent in de ban van een liefdesbrief uit 1945. Die had postzegelverzamelaar Jean-Marie Suttels (69) gevonden. In de brief beloofde ‘Flore’ aan zijn ‘Edith’ om met haar te trouwen als hij terug zou zijn. Nu is het hele verhaal onthuld. Eén ver familielid leeft nog, en krijgt van Jean-Marie Suttels de brief en andere documenten.
 2. Ineens is de mobilhome weer populair: zo financiert u de aankoop ervan
  Sparen

  Ineens is de mobilhome weer populair: zo financiert u de aankoop ervan

  Viroloog Marc Van Ranst prijst de mobilhome aan als het geknipte reisvervoer in coronatijden. Kneuterigheid ten top of juist très cool? De Belg lijkt toch vooral de laatste mening toegedaan. De camper kon de afgelopen jaren al op een groeiende interesse rekenen, maar lijkt vandaag nog populairder dan ooit tevoren. Goedkoop zijn ze dan weer niet, maar gelukkig kan u naar de bank voor een lening. Spaargids.be zocht uit waar u rekening mee moet houden.
 1. Vrienden voor de camera, roddelen achter de schermen: dit zeggen The Voice-coaches over elkaar
  Play
  The Voice van Vlaanderen

  Vrienden voor de camera, roddelen achter de schermen: dit zeggen The Voi­ce-coa­ches over elkaar

 2. Het is dé hype van het moment maar wat doe je eigenlijk op de app Clubhouse? En hoe krijg je toegang?
  Play
  Uitgelegd

  Het is dé hype van het moment maar wat doe je eigenlijk op de app Clubhouse? En hoe krijg je toegang?