De politiezone Regio Rhode & Schelde heeft voortaan een eigen kwartetspel: het Veilig Thuis Kwartet. Het spel, dat ontworpen is door eerste inspecteur Luc Clerbout, staat boordevol tips om woninginbraken te voorkomen.
Volledig scherm
De politiezone Regio Rhode & Schelde heeft voortaan een eigen kwartetspel: het Veilig Thuis Kwartet. Het spel, dat ontworpen is door eerste inspecteur Luc Clerbout, staat boordevol tips om woninginbraken te voorkomen. © rv

Inspecteur van politiezone regio Rhode & Schelde maakt kwartetspel om woninginbraken te voorkomen

Destelbergen/MerelbekeAl spelenderwijs woninginbraken voorkomen? Dankzij eerste inspecteur Luc Clerbout van politiezone regio Rhode & Schelde kan het voortaan. Hij ontwerp ‘Veilig Thuis Kwartet’, een spel dat boordevol tips staat om woninginbraken te voorkomen. Wie diefstalpreventieadvies aanvraagt, krijgt een exemplaar van het spel mee.

  1. Jonge kunstenaars palmen reclameborden metrostations in met ‘crypto art’
    ANTWERPEN/GENT

    Jonge kunste­naars palmen reclamebor­den metrostati­ons in met ‘crypto art’

    Digitale graphics, muziek, virtual reality, gif’s, geprogrammeerde en digitale kunst. Allemaal kunstdisciplines die omvat worden als zogenoemde ‘crypto art’. Het Gentse jongerenbureau Trendwolves wil het brede publiek laten kennis maken met de nieuwe vorm van kunst. Elf jonge kunstenaars presenteren momenteel hun werk op de dynamische lichtborden van De Lijn in de premetrostations van Antwerpen.