Elsie Sierens (50) is eerste vrouwelijke burgemeester van Destelbergen: "Dat vertrouwen en geloof doet deugd"

Elsie Sierens (50) wordt in Destelbergen de eerste vrouwelijke burgemeester. Haar partij haalde 8 zetels binnen en vormt een bestuur met N-VA. Elsie volgt Marc De Pauw op. Haar politieke vader zette er na 24 jaar burgemeesterschap een punt achter. “Het is een hele eer, maar ik ga ook heel nederig in zijn voetsporen treden”, zegt de nieuwe burgemeester.

0 reacties

 1. ’t Saffraantje: Gastronomische klassiekers in een modern jasje in een prachtige omgeving
  PREMIUM
  Wetteren

  ’t Saffraan­tje: Gastronomi­sche klassie­kers in een modern jasje in een prachtige omgeving

  Aan de Massemsesteenweg in Wetteren serveren chef Alain De Schepper en zijn team al meer dan 25 jaar lang Franse klassiekers met een moderne twist in zijn restaurant ‘t Saffraantje. Geprangd tussen twee, en soms drukke, steenwegen is de zaakvoerder erin geslaagd om een groene oase van rust te creëren in de prachtige orangerie en dito tuin. En ook tijdens de tweede lockdown zat het team niet stil. Het hele interieur kreeg een mooie make-over. Op een mooie maandagavond en in hemdsmouwen kies ik samen met mijn vaste tafel recensente voor een plaatsje op het mooie terras.
 2. Gentenaars Dimitri en Anouska voor tweede keer met volle bestelwagen naar Verviers: “Alle hulpgoederen worden daar opgeslagen in loods van kennis”
  Gent / Wondelgem

  Gentenaars Dimitri en Anouska voor tweede keer met volle bestelwa­gen naar Verviers: “Alle hulpgoede­ren worden daar opgeslagen in loods van kennis”

  Overal in Gent worden acties op poten gezet om spullen in te zamelen voor onze Franstalige landgenoten in de overstroomde gebieden. Sommige gezinnen zijn werkelijk alles kwijt, en dat raakt duidelijk een gevoelige snaar. Dimitri rijdt zondag voor de tweede keer naar Verviers. “Normaal haal ik huizen leeg, nu vul ik ze op.”