Destelbergen vreest toenemende parkeerdruk in de wijk Eenbeekeinde vlakbij Gent
Volledig scherm
PREMIUM
Destelbergen vreest toenemende parkeerdruk in de wijk Eenbeekeinde vlakbij Gent © Didier Verbaere

Destelbergen bezorgd over Gentse mobiliteitsplannen Dampoort: “Negatief effect voor onze handelaars en extra parkeerdruk”

Destelbergen/GentHet lokaal bestuur van Destelbergen maakt zich ernstige zorgen over het doorgaande verkeer nu de stad Gent de mobiliteitsplannen aan haar gemeentegrenzen heeft goedgekeurd. Er komen nog overlegvergaderingen om een aantal aanpassingen door te voeren.

 1. Tien jaar cel voor homejackers die 72-jarige vrouw overvielen: “Hebben al heel wat kansen gekregen van onze samenleving en geen enkele gegrepen”
  PREMIUM
  Destelbergen/Gent

  Tien jaar cel voor homejac­kers die 72-jarige vrouw overvielen: “Hebben al heel wat kansen gekregen van onze samenle­ving en geen enkele gegrepen”

  De Helstwegel in Heusden werd op 26 april van dit jaar op stelten gezet toen drie personen een gewelddadige overval pleegden op een 72-jarige vrouw. Ze sleurden het slachtoffer naar haar slaapkamer en snoerden haar de mond met duct tape. Vervolgens trokken ze de juwelen van haar lichaam en sloegen ze op de vlucht. De rechter veroordeelde het drietal tot celstraffen van 5, 9 en 10 jaar.
 2. Gentse gids valt voor Portugal in prachtig reis-fotoboek

  Gentse gids valt voor Portugal in prachtig reis-fotoboek

  De Gentse Veerle Devos, destijds bezieler van het toeristisch jongereninfokantoor USE-IT, verhuisde jaren geleden naar Portugal. Ze verkende elk hoekje van haar nieuwe thuisland en viel letterlijk over de verborgen schatten en unieke plekken. Devos, die je met aanstekelijke fascinatie door het land gidst, schreef een boek over Portugal dat ze komende maandag in Gent voorstelt. ‘To Die For Portugal’ is een reisgids met een bijzondere twist.