Elza Roels viert op 1 december haar 106de verjaardag en kreeg al meer dan 250 kaartjes met wensen.
Volledig scherm
Elza Roels viert op 1 december haar 106de verjaardag en kreeg al meer dan 250 kaartjes met wensen. © Didier Verbaere

Al meer dan 250 kaartjes voor bijna 106-jarige Elza en ze leest ze allemaal

Elza Roels uit Heusden viert zondag haar 106de verjaardag. En de  kranige dame kreeg al meer dan 250 verjaardagkaartjes in haar brievenbus, na een oproep op sociale media en via onze krant.

3 reacties

 • Frederik Vanduffel

  1 jaar geleden
  Ik noem dat echt schokkend bladvulsel. Eigenlijk wordt ze gewoon misbruikt. Des te erger is het als men beseft dat terzelfdertijd bewust en planmatig lastige en zwaar vervolgde burgers inclusief ouderlingen totaal verzwegen worden door een hele hoernalitiek Ons Kent Ons, om de overheid geen pijn te doen. En dat geldt zowel voor christianvanthillo.info als voor gertysebaert.info. frederikvanduffelgmail
 • dirk dermez

  1 jaar geleden
  Gelukkige verjaardag . met je 106 jaar je ziet er nog heel goed en gezond uit en een mooie glimlach. Ik wens je nog veel geluk en plezier Dirk en Gilberte en Dorien
 • Freddy De Vuyst

  1 jaar geleden
  Prachtig!
 1. Actiegroepen rond Gravensteen zoeken medestanders om nieuw ontwerp uit te dokteren: “Laatste kans om te vermijden wat er met Het Steen in Antwerpen is gebeurd”
  Gent

  Actiegroe­pen rond Graven­steen zoeken medestan­ders om nieuw ontwerp uit te dokteren: “Laatste kans om te vermijden wat er met Het Steen in Antwerpen is ge­beurd”

  De actiegroepen - en bij uitbreiding alle Gentenaars - hebben van Vlaams minister Matthias Diependaele (N-VA) de kans gekregen om zélf een alternatief uit te denken om het Gravensteen toegankelijk te maken. Acht weken tijd is er, en dat is weinig. Toch willen de actievoerders er iets van maken, en dus zijn ze op zoek naar out-of-the-box-denkers, architecten, ingenieurs en enthousiastelingen.
 2. Tegen 2040 is UZ Gent energieneutraal, heeft het 100 bedden minder en ligt het in het groen: “We willen deel uitmaken van de buurt”
  PREMIUM
  Gent

  Tegen 2040 is UZ Gent energieneu­traal, heeft het 100 bedden minder en ligt het in het groen: “We willen deel uitmaken van de buurt”

  Het UZ Gent start in 2023 met de omvorming van de volledige campus. Middenin, waar nu de parkeertoren staat, komt een nieuw, centraal ziekenhuisgebouw met een ondergrondse parking. Tegen 2029 moet dat klaar zijn. Het personeel krijgt een aparte parkeertoren. “De campus zal er een stuk groener gaan uitzien, en dat groen zal toegankelijk zijn voor de buurtbewoners, via fiets- en wandelpaden.”
 1. Vrouw probeert rat te aaien, maar dat loopt pijnlijk mis
  Play

  Vrouw probeert rat te aaien, maar dat loopt pijnlijk mis

 2. Staf Coppens onthult zijn échte naam
  Play
  camping coppens

  Staf Coppens onthult zijn échte naam