99-jarige man brengt mederusthuisbewoner (75) om het leven, zonen van slachtoffer reageren: “Mijn vader kende de dader niet”

HeusdenHet parket van Oost-Vlaanderen onderzoekt een verdacht overlijden van een man in een woonzorgcentrum in Heusden bij Destelbergen. Een andere bewoner werd opgepakt. Volgens de eerste informatie van Belga is de verdachte 99 of 100 jaar oud, wat hem mogelijk de oudste gedetineerde van het land maakt, maar het parket wil de leeftijd van de betrokkenen niet meedelen.

  1. Muizenplaag Ledeberg woedt na twee maanden nog steeds: “Nochtans, voor 4.500 euro is er een oplossing”
    Ledeberg

    Muizen­plaag Ledeberg woedt na twee maanden nog steeds: “Nochtans, voor 4.500 euro is er een oplossing”

    Twee maanden nadat de inwoners van drie Ledebergse straten aan de alarmbel trokken, is er nog helemaal niks gebeurd. Sinds er gewerkt wordt aan de tramsporen, worden de huizen van de Doorgangstraat, de Weldadigheidsstraat en een deel van de Langestraat geteisterd door muizen. De verdelger van de stad is echter alleen opgeleid om ratten te vangen, geen muizen. “Dit kan toch niet”, klinkt het bij de oppositiepartij PVDA. “Het verdelgen van een muizenplaag is een schoolvoorbeeld van iets dat collectief aangepakt moet worden.”