Themabeeld
Volledig scherm
Themabeeld © Getty Images

Stuifzandbibliotheken verwennen bezoekers

Retie/DEssel/Mol/Balen/Laakdal/Meerhout/GEelDe bibliotheken van Mol, Retie, Dessel, Balen, Geel, Meerhout en Laakdal - tegenwoordig gegroepeerd als de Stuifzandbibliotheken - vieren feest. De hele maand oktober leggen ze hun bezoekers extra in de watten.

 1. MIJN DORP. DJ Stinus Hannes, Den Boskletser: “In de Molse natuur kom ik echt tot rust”
  PREMIUM
  Mol

  MIJN DORP. DJ Stinus Hannes, Den Boskletser: “In de Molse natuur kom ik echt tot rust”

  “Als ik er over nadenk, ben ik eigenlijk wel trots om Mollenaar te zijn.” Stinus Hannes (32) uit Achterbos, ook wel bekend als DJ Boskletser, woont al heel zijn leven in Mol. Hoewel hij graag reist en naar de stad gaat, kan hij nooit lang wegblijven uit zijn dorp. Hij neemt ons daarom met plezier mee naar zijn favoriete plekjes in Mol: van de 15 Kapellekens tot La Barraca in de Corbiestraat, Stinus gaat overal graag op avontuur.
 2. Van Stien Boetiek tot Mio Caro: bij deze 5 lokale boetiekjes in de Kempen kan je ook op Black Friday rekenen op een persoonlijke service
  PREMIUM
  Kempen

  Van Stien Boetiek tot Mio Caro: bij deze 5 lokale boetiekjes in de Kempen kan je ook op Black Friday rekenen op een persoonlij­ke service

  Morgen is het opnieuw Black Friday. Vooral grote winkelketens geven dan enorme kortingen op hun collecties. Maar deze feestdag voor de consument is ook de ideale gelegenheid om lokale boetiekjes in de kijker te zetten. Daar kan je steeds rekenen op persoonlijk en eerlijk advies. Wij hebben voor jou vijf boetieks opgelijst in de Kempen, die jouw bezoekje waard zijn: van Stien Boetiek in Turnhout tot Mio Caro in Westerlo.