Brett Stevens en Lawrence en Alison Plumb amuseren zich in SunParks in afwachting van Graspop.
Volledig scherm
Brett Stevens en Lawrence en Alison Plumb amuseren zich in SunParks in afwachting van Graspop. © Peter Vanderveken

Metalfans warmen zich in SunParks op voor Graspop

Terwijl in Dessel de laatste hand wordt gelegd aan het festivalterrein voor Graspop, maakt ook SunParks in Mol zich op voor de Graspop-drukte. 3.000 metalfans palmen deze week het vakantiepark in. De meeste bezoekers arriveren donderdag, maar een paar honderd metalfans verblijft er de hele week. “In afwachting amuseren we ons in het subtropisch zwembad”, klinkt het.

 1. Betty (57) brengt met ‘De Prinses van Coronaland’ haar eerste kinderboek uit: “Angst die kinderen nu ervaren ombuigen naar hoop en vertrouwen”
  balen

  Betty (57) brengt met ‘De Prinses van Coronaland’ haar eerste kinderboek uit: “Angst die kinderen nu ervaren ombuigen naar hoop en vertrouwen”

  Op haar 57ste brengt Betty Machiels uit Balen met ‘De Prinses van Coronaland’ haar eerste kinderboek uit. Zoals de titel al doet vermoeden, speelt het boek in op de huidige coronatijden. In het sprookje is niet de wolf deze keer de slechterik, wel het virusmonster. Met haar boek wil de gewezen kleuterjuf vooral kinderen hun angsten - die in deze tijden toch wel welig tieren - laten overwinnen. “Kinderen zijn als sponsjes: ze nemen die negatieve gevoelens van volwassenen over.”
 1. Franstalig nieuwsanker krijgt slappe lach tijdens nieuwsuitzending
  Play

  Franstalig nieuwsan­ker krijgt slappe lach tijdens nieuwsuit­zen­ding

 2. "Gelieve de microfoon uit te schakelen": digitale persconferentie loopt niet helemaal zoals gehoopt
  Play

  "Gelieve de microfoon uit te schakelen": digitale persconfe­ren­tie loopt niet helemaal zoals gehoopt