Themabeeld
Volledig scherm
Themabeeld © ANP

Leer nieuwe mensen kennen op het Babbelpad

Mol/Dessel/Retie/BalenDe gemeenten Mol, Balen, Dessel en Retie willen mensen opnieuw samenbrengen na de eenzame coronatijd. Wie nieuwe vrienden wil maken, kan zich daarom inschrijven voor het Babbelpad, een laagdrempelige wandeling om gelijkgestemde mensen te vinden. 

 1. M.I.N. Mol vzw organiseert kerstmarkt in kerk Achterbos: “Alle opbrengst gaat integraal naar onze werking”
  Mol

  M.I.N. Mol vzw organi­seert kerstmarkt in kerk Achterbos: “Alle opbrengst gaat integraal naar onze werking”

  De kerk van Achterbos is tegenwoordig volledig in kerstsfeer gehuld. Armoedevereniging M.I.N. Mol organiseert er deze tijd van het jaar - naast haar reguliere werking - namelijk een heuse kerstmarkt. Zowel mensen die het niet breed hebben als mensen die graag een goed doel steunen, kunnen er dit weekend hun hart ophalen tussen de feestelijke tafeltjes en kerstartikelen voor een kleine prijs op de kop tikken.
 2. PayPal verliest een belangrijke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een kredietkaart?
  Spaargids.be

  PayPal verliest een belangrij­ke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een krediet­kaart?

  Het betaalplatform PayPal stopt met het vergoeden van retourkosten. Een vergoeding daarvoor indienen is dus niet langer mogelijk. PayPal verliest daarmee een grote troef in vergelijking met andere betaaldiensten. Op welk vlak verschilt het dan nog van een kredietkaart? En hoe populair is PayPal in België eigenlijk? Spaargids.be maakt de analyse.