Behemoth
Volledig scherm
Behemoth © Alcatraz (Gino Van Lancker)

Gojira, Behemoth en Deadland Ritual op Graspop

0 reacties

 1. Vaccinatie van 80-plussers in ELZ Baldemore gaat opvallend traag: “Kleine leveringen bij opstart en in verhouding veel zorgpersoneel”
  Balen/Mol/Dessel/Retie

  Vaccinatie van 80-plus­sers in ELZ Baldemore gaat opvallend traag: “Kleine leveringen bij opstart en in verhouding veel zorgperso­neel”

  De vaccinaties van 80-plussers in Vlaanderen is in volle gang. In veel gemeenten heeft al minstens 50 procent van de bejaarde bevolking een eerste spuitje gekregen. Opvallend genoeg halen de gemeenten van eerstelijnszone Baldemore amper 30 procent en zijn ze daarmee de slechtste leerlingen van de klas. “Dit is slechts een momentopname. Binnen twee weken zitten we weer op schema”, verzekert Mols burgemeester Wim Caeyers (CD&V).
 2. AZ Turnhout investeert 7 miljoen euro in toestel voor kankerbehandeling: “Tumor nog preciezer bestralen”
  PREMIUM
  Turnhout

  AZ Turnhout investeert 7 miljoen euro in toestel voor kankerbe­han­de­ling: “Tumor nog preciezer bestralen”

  AZ Turnhout heeft een nieuwe bunker in gebruik genomen om kankerpatiënten uit de hele Kempen te bestralen. Over twee weken wordt ook gestart met de renovatie van een bestaande bunker. In totaal wordt 7 miljoen euro geïnvesteerd in het vernieuwingsproject waarbij ook twee nieuwe bestralingstoestellen in gebruik werd genomen. “Het nieuwe toestel laat ons toe om de tumor nog gerichter te bestralen”, zegt dokter Jean Meyskens.
 1. Gigantische Tyrannosaurus Rex liep langzamer dan de mens
  Play

  Giganti­sche Tyrannosau­rus Rex liep langzamer dan de mens

 2. De stoppen slaan door bij Ruben wanneer badkamer verbouwen niet loopt zoals gehoopt
  Play
  Huis Gemaakt

  De stoppen slaan door bij Ruben wanneer badkamer verbouwen niet loopt zoals gehoopt