De Turnhoutsebaan in Dessel
Volledig scherm
De Turnhoutsebaan in Dessel © Gemeente Dessel

Geen omleiding meer voor fietsers op Turnhoutsebaan

DesselSinds dit voorjaar vinden er grote riolerings- en wegeniswerken plaats op de Turnhoutsebaan. Het fietspad aan de westelijke zijde is nu afgewerkt. Op woensdag 28 september schuift de werf op naar de oostelijke zijde van de weg.

 1. IN KAART. Wat doet uw stad of gemeente om de energiefactuur onder controle te houden? Wij vroegen het in heel Vlaanderen
  REGIO

  IN KAART. Wat doet uw stad of gemeente om de energiefac­tuur onder controle te houden? Wij vroegen het in heel Vlaanderen

  Wordt het OCMW in uw gemeente stilaan overspoeld door mensen die financiële hulp komen vragen? Is er nog geld over om een ijspiste aan te leggen? Met hoeveel graden draait het lokaal bestuur de thermostaat naar beneden? Gaat de straatverlichting straks uit? En bestaan er 'onbekende’ energiepremies waar u recht op heeft in uw gemeente? Op die en nog andere vragen zochten wij een antwoord bij 290 gemeenten in onze Grote Energierondvraag.
 2. Vijfde editie van Samathon levert 15.000 euro op voor het goede doel
  Dessel/Mol

  Vijfde editie van Samathon levert 15.000 euro op voor het goede doel

  De Samathon, het grote wandel-, loop- en skate-evenement ter nagedachtenis van Sam Moelants, heeft dit jaar maar liefst 15.000 euro opgebracht. De recordopbrengst werd eerlijk verdeeld onder AWEL Jongerentelefoon en Vectamus, twee goede doelen die werken met kwetsbare jongeren. “Het is heel fijn om te zien dat de Samathon na vijf jaar nog steeds zo lééft en ook blijft groeien”, zegt Rigo Moelants, de papa van Sam.