Bloembakken en een betonnen jersey maken het kruispunt aan Akkerstraat, Kruisberg, Kuilstraat en Kortestraat veiliger
Volledig scherm
Bloembakken en een betonnen jersey maken het kruispunt aan Akkerstraat, Kruisberg, Kuilstraat en Kortestraat veiliger © Gemeente Dessel

Bloembakken en betonnen jersey moeten kruispunt veiliger maken

DesselDe gemeente Dessel heeft enkele aanpassingen doorgevoerd aan het kruispunt van Akkerstraat, Kruisberg, Kuilstraat en Kortestraat. De aanpassingen moeten het kruispunt verkeersveiliger maken.

 1. Weekendtips voor de Kempen: van kermis en festival tot een waterskishow
  PREMIUM
  Kempen

  Weekend­tips voor de Kempen: van kermis en festival tot een waterskis­how

  De temperaturen zullen ook dit weekend aan de hoge kant blijven, maar bij de pakken blijven zitten heeft ook geen zin. En in de Kempen valt er altijd nog wel iets te beleven om naartoe te gaan. In Turnhout opent de grote augustustusfoor, op het recreatiedomein de Mosten in Meer kan je voor één keer een nacht overnachten, Fiësta Europa brengt ons in vakantiesfeer en in Minderhout kan je vrijdag en zaterdag nog terecht voor de zwoele ritmes van de Antilliaanse Feesten. Of wat dacht u van een spetterende show van een waterskivereniging?
 2. Van barbecueën op het water tot huisgemaakte pralines: 7 leuke cadeautips en activiteiten voor Moederdag in de Kempen
  PREMIUM
  Regio Kempen

  Van barbecueën op het water tot huisgemaak­te pralines: 7 leuke cadeautips en activitei­ten voor Moederdag in de Kempen

  Het is bijna 15 augustus en dat betekent in de provincie Antwerpen dat Moederdag bijna voor de deur staat. De ideale gelegenheid om jouw moeder nog eens te verrassen. Nog geen inspiratie? Dan helpen wij je graag een handje! Wij hebben alvast 7 cadeaus en activiteiten opgelijst waar je haar ongetwijfeld heel blij mee zal maken. Van barbecueën op het water in Herentals tot huisgemaakte pralines in Geel: met deze tips zet jij je mama extra in de bloemetjes.