De beklaagde vernielde een veld met preiplanten.
Volledig scherm
De beklaagde vernielde een veld met preiplanten. © Eric de Mildt

Schoonvader ontkent dat hij preiveld vernielde met terreinwagen, zoals schoonzoon beweert

DentergemEen 26-jarige man uit Dentergem blijft de vrijspraak vragen voor een joyride met zijn terreinwagen op een veld met preiplanten. K.E. stak de schuld bij een vorige zitting op z’n schoonvader, maar die ontkende intussen ook maar iets met de vernieling te maken te hebben.

 1. Hier plannen Karel Declercq, Ann De Craemer en andere bekende streekgenoten hun eerste terrasje: “Proberen alle horecazaken te bezoeken”
  PREMIUM
  Roeselare / Izegem / Tielt / Dadizele

  Hier plannen Karel Declercq, Ann De Craemer en andere bekende streekgeno­ten hun eerste terrasje: “Proberen alle horecaza­ken te bezoeken”

  Zaterdag mogen we op terras, maar weet jij al waar je jouw eerste dagschotel zal bestellen? Zes bekende streekgenoten alvast wel. Zo pakt cabaretier Karel Declercq al meteen een aangepast glas mee, om zijn schade in te halen. Biersommelier Belinda Eelbode strijkt met haar dochter neer in het Roeselaarse centrum, terwijl de Stadense burgemeester Francesco Vanderjeugd in elke deelgemeente een terrasje wil doen. Al het nieuws over de heropening van de terrassen in de Mandelstreek kan je hier lezen.
 1. Vrachtwagen breekt doormidden na treinbotsing
  Play

  Vrachtwa­gen breekt doormidden na treinbot­sing

 2. Met deze 'jetsuit' komt vliegen écht dichtbij
  Play

  Met deze 'jetsuit' komt vliegen écht dichtbij