Brand Wakken
Volledig scherm
Brand Wakken © Alexander Haezebrouck

Moeder van twee jonge tieners die niet thuis was op moment van brand reageert: “Ik was helemaal niet weg voor drie dagen”

Mama Anouschka L. uit Wakken heeft voor het eerst gereageerd nadat vorige week brand uitbrak in haar huurwoning. Enkel haar 13-jarige dochter en 12-jarige zoon verbleven op dat moment in het huis, Anouschka zelf was weg met een vriend. “Op het moment van de brand was waren mijn dochter en zoon van 17 en 18 onderweg naar huis om op hen te passen”, vertelt ze. 

47 reacties

 • Sarah Lemmens

  2 jaar geleden
  Kinderen van 12 en 13 jaar oud kunnen overdag perfect alleen thuis zijn. Ze zijn geen baby's meer.
 • Ilse Braet

  2 jaar geleden
  Ik laat mijn 3 kinderen soms ook alleen, even naar de winkel, of zo. Vanaf de oudste 15 was. Nu zijn Ze 17, 15 en 13 en gebeurt dagelijks. Behandel u tieners als jongvolwassenen en leg hen regels op! Nadien een kleine beloning . Nooit geen problemen gehad .
 • Rony Bekaert

  2 jaar geleden
  Over de rest van het verhaal spreek ik mij niet uit . Alleen opperen dat ze haar kinderen maar moest meenemen ?? Was wel een vrachtwagen en geen autobus hé !
 • Gerda Rousseau

  2 jaar geleden
  Ik denk niet dat er iets mis is met een twaalf- en dertienjarige een dagje alleen thuis te laten. Toen ik dertien was, moest ik op mijn twee broertjes (11 en 7) en een zusje (9) passen, als moeke en vokke ergens naartoe moesten. Natuurlijk waren het toen andere tijden en hadden we nog verantwoordelijkheidszin op die leeftijd. Of je dat van de pubers van heden nog kan zeggen, heb ik eigenlijk geen idee van. Ik heb geen pubers meer in mijn omgeving...
 • carl van rousselt

  2 jaar geleden
  12-13 jarige alleen laten is hier nu het grote probleem maar als 13-14 jarige spijbelen van school om te gaan protesteren vind iedereen dat normaal.De mens is wel heel selectief in zijn beoordeling
 1. Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is
  Play

  Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is

 2. Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”
  Play

  Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”