Jacques Vandeputte.
Volledig scherm
Jacques Vandeputte. © rv

‘Meneer Jacques’ van Edelweiss Wakken overleden: “Wasserij brandde twee keer af, maar hij vond telkens de moed om alles herop te bouwen”

WakkenWakken verliest een van haar bekendste ondernemers. Jacques Vandeputte van wasserij Edelweiss, in de volksmond gekend als ‘meneer Jacques’, overleed zondag op 92-jarige leeftijd. “Hij kwam nog elke dag een bezoekje brengen aan zijn bedrijf”, zegt schoonzoon Pierre Grillet.

  1. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
    Spaargids.be

    Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

    De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.