Schepen Yves Lambrecht, schepen Rita Delmotte, sportraad-voorzitter Jan Nachtergaele, sportfunctionaris Marleen Bouciqé, Siska Dedeyne van de toeristische dienst en schepen van Toerisme Gunther Simoens in de boomgaard van Wolfcarius in Markegem.
Volledig scherm
Schepen Yves Lambrecht, schepen Rita Delmotte, sportraad-voorzitter Jan Nachtergaele, sportfunctionaris Marleen Bouciqé, Siska Dedeyne van de toeristische dienst en schepen van Toerisme Gunther Simoens in de boomgaard van Wolfcarius in Markegem. © Anthony Statius

In je eigen bubbel door de bloesems: Dentergem stippelt fleurige wandelingen uit

DentergemOm de bloesems in de Dentergemse fruitgaarden in al hun pracht te zien, kun je nog tot en met 15 mei deelnemen aan een van de drie bloesemwandelingen. Deze werden door de gemeentelijke sportdienst en -raad en de toeristische dienst uitgestippeld in samenwerking met de lokale fruittelers.  

 1. Hier plannen Karel Declercq, Ann De Craemer en andere bekende streekgenoten hun eerste terrasje: “Proberen alle horecazaken te bezoeken”
  PREMIUM
  Roeselare / Izegem / Tielt / Dadizele

  Hier plannen Karel Declercq, Ann De Craemer en andere bekende streekgeno­ten hun eerste terrasje: “Proberen alle horecaza­ken te bezoeken”

  Zaterdag mogen we op terras, maar weet jij al waar je jouw eerste dagschotel zal bestellen? Zes bekende streekgenoten alvast wel. Zo pakt cabaretier Karel Declercq al meteen een aangepast glas mee, om zijn schade in te halen. Biersommelier Belinda Eelbode strijkt met haar dochter neer in het Roeselaarse centrum, terwijl de Stadense burgemeester Francesco Vanderjeugd in elke deelgemeente een terrasje wil doen. Al het nieuws over de heropening van de terrassen in de Mandelstreek kan je hier lezen.
 1. Hond bungelt in lucht met halsband aan poort
  Play

  Hond bungelt in lucht met halsband aan poort

 2. Luikse locatie met clowns lijkt op filmset van horrorfilm
  Play

  Luikse locatie met clowns lijkt op filmset van horrorfilm