Een hartfalen tijdens de overstromingen in La Roche-en-Ardenne werd Maria Adams (91) fataal.
Volledig scherm
PREMIUM
Een hartfalen tijdens de overstromingen in La Roche-en-Ardenne werd Maria Adams (91) fataal. © RV

Hartfalen werd Vlaamse Maria (91) fataal bij overstroming in La Roche: “Ze maakte zich druk om het alsmaar stijgende water in haar woning”

Markegem/Wakken“Ze maakte zich druk over een nakende evacuatie. Het werd haar fataal.” In het Waalse La Roche-en-Ardenne is vorige donderdag Maria Adams (91) in haar woning aan een hartfalen overleden. Maria was afkomstig uit de Dentergemse deelgemeente Markegem maar verhuisde tientallen jaren geleden al naar La Roche.

  1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
    Streamz

    Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

    Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).