De zware botsing deed zich voor op het kruispunt van de Meulebekesteenweg met de Ankelaarstraat in Dentergem.
Volledig scherm
De zware botsing deed zich voor op het kruispunt van de Meulebekesteenweg met de Ankelaarstraat in Dentergem. © Hans Verbeke

Frietbezorger (29) in levensgevaar na zware klap op kruispunt

Dentergem/Ruiselede/TieltOp het kruispunt van de Meulebekesteenweg met de Ankelaarstraat is vrijdagavond een zwaar ongeval gebeurd. Twee bestelwagens knalden op elkaar. Eén bestuurder werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis werd overgebracht.

  1. Buurtbewoners ongerust over bouwplannen DVC Heilig Hart: “Bachte moet Bachte blijven. We willen niet dat onze wijk een instelling wordt”
    PREMIUM
    Bachte-Maria-Leerne

    Buurtbewo­ners ongerust over bouwplan­nen DVC Heilig Hart: “Bachte moet Bachte blijven. We willen niet dat onze wijk een instelling wordt”

    Het dienstverleningscentrum Heilig Hart heeft bouwplannen in Bachte-Maria-Leerne (Deinze). De zorgvoorziening voor kinderen en volwassenen met een beperking wil wooneenheden voor 60 kinderen en een stedelijke kinderopvang bouwen op de hoek van de Peperstraat en de Leernsesteenweg (N466). Ook met een leegstaand huis en een groot perceel grond in de Dulakkerweg heeft het DVC plannen. Maar dat is niet naar de zin van vele buurtbewoners.