Volledig scherm
© Geert De Rycke

Zorgpersoneel woonzorgcentrum Kasteelhof krijgt eerste prik tegen coronavirus: “Dit brengt wat gemoedsrust”

Appels/DendermondeAls één van de eersten in Dendermonde kregen nu ook de zorgmedewerkers van woonzorgcentrum Kasteelhof in Appels een vaccin tegen het coronavirus. Dat gebeurde donderdagnamiddag, een week nadat de bewoners al hun prik kregen. “Dit voelt geruststellend”, klinkt het.

 1. Veroordeeld voor moord op partner, nu voor rechter wegens poging diefstal buit van andere moord: Vermassen pleit onweerstaanbare dwang en vraagt vrijspraak
  PREMIUM
  Lebbeke

  Veroor­deeld voor moord op partner, nu voor rechter wegens poging diefstal buit van andere moord: Vermassen pleit onweer­staan­ba­re dwang en vraagt vrijspraak

  Katrien R., die eerder veroordeeld werd voor de moord op haar partner, autohandelaar Wim Van Cauteren in Lebbeke, stond dinsdag opnieuw voor de Dendermondse rechter. Ze moest er zich verantwoorden voor poging diefstal van de buit uit... een andere moordzaak. “Ik wilde er niets mee te maken hebben, maar moest mee van Wim. Ik kon niet weigeren uit schrik”, vertelde ze de rechter. Haar advocaat Jef Vermassen vraagt de vrijspraak.
 2. Lieve wil yogastudio’s weer open en start petitie: “Steeds meer mensen hebben het emotioneel en psychisch moeilijk”
  PREMIUM
  Grembergen/Dendermonde

  Lieve wil yogastudio’s weer open en start petitie: “Steeds meer mensen hebben het emotioneel en psychisch moeilijk”

  Lieve Deraeve van yogastudio Mayoki in Grembergen is een petitie gestart om yogacentra weer open te krijgen. Ze eist een erkenning van yoga als niet-essentieel contactberoep om zo te kunnen heropenen. “Het is net nu nodig mensen manieren aan te reiken om rust te vinden”, zegt ze. “Ik zie steeds meer van mijn mensen huilen.” De petitie behaalde in een mum van tijd al bijna duizend handtekeningen.
 1. Ineens is de mobilhome weer populair: zo financiert u de aankoop ervan
  Sparen

  Ineens is de mobilhome weer populair: zo financiert u de aankoop ervan

  Viroloog Marc Van Ranst prijst de mobilhome aan als het geknipte reisvervoer in coronatijden. Kneuterigheid ten top of juist très cool? De Belg lijkt toch vooral de laatste mening toegedaan. De camper kon de afgelopen jaren al op een groeiende interesse rekenen, maar lijkt vandaag nog populairder dan ooit tevoren. Goedkoop zijn ze dan weer niet, maar gelukkig kan u naar de bank voor een lening. Spaargids.be zocht uit waar u rekening mee moet houden.
 1. Dashcam filmt 'wielerterrorist' in Limburg
  Play

  Dashcam filmt 'wielerter­ro­rist' in Limburg

 2. 'Stitchy in Tooki Trouble' is nieuw Belgische videospel voor Switch
  Play
  games

  'Stitchy in Tooki Trouble' is nieuw Belgische videospel voor Switch