Volledig scherm
© Geert De Rycke

Zorgpersoneel Kasteelhof krijgt pizza als dank voor inzet

Appels/DendermondeHet zorgpersoneel van woonzorgcentrum Het Kasteelhof in Appels kon woensdagmiddag smullen van lekkere pizza. Pizzaleverancier Kingslize uit Aalst zorgde voor de traktatie.

 1. Fietsersbond dient twintig pagina’s dik bezwaar tegen herinrichting kruispunt Mechelsepoort in: “Tunnels veel te krap voor fietsers én voetgangers”
  Dendermonde

  Fietsers­bond dient twintig pagina’s dik bezwaar tegen herinrich­ting kruispunt Mechels­epoort in: “Tunnels veel te krap voor fietsers én voetgan­gers”

  De Fietsersbond van Dendermonde heeft een twintig pagina’s tellend bezwaar ingediend tegen de heraanleg van het kruispunt Mechelsepoort. De organisatie viseert daarbij vooral de aanleg van de fietstunnels onder het kruispunt. “Die zijn veel te krap voor zowel fietsers als voetgangers”, klinkt het. “En sociaal onveilig.” Ook de beslissing om geen dubbelrichtingsfiets op de Scheldebrug aan te leggen stuit op verzet.
 2. Tarkett verkozen tot één van meest duurzame bedrijven: “Gebruikte vloerbekleding wordt vervangen en gerecycleerd tot nieuwe tapijten”
  PREMIUM
  Dendermonde

  Tarkett verkozen tot één van meest duurzame bedrijven: “Gebruikte vloerbekle­ding wordt vervangen en gerecy­cleerd tot nieuwe tapijten”

  Tarkett, het vroegere Desso in Sint-Gillis-Dendermonde, is verkozen tot één van de meest duurzame bedrijven in de wereld. De producent van vloerbekledingen kreeg een platina, en dus de hoogste, onderscheiding van EcoVadis en zit daarmee aan de top van de bedrijven in deze branche. “Inzetten op hergebruik van onze materialen dertien jaar geleden was een serieuze sprong, maar het is een bewuste keuze en we willen er nog verder in gaan”, klinkt het bij de firma.
 1. Terwijl druk op Intensieve Zorgen toeneemt: tegen einde week alle personeel AZ Sint-Blasius gevaccineerd
  Dendermonde

  Terwijl druk op Intensieve Zorgen toeneemt: tegen einde week alle personeel AZ Sint-Blasius gevacci­neerd

  Het zijn al geen gemakkelijke weken geweest voor het Algemeen Ziekenhuis Sint-Blasius van Dendermonde, maar met de algemeen stijgende trend van ziekenhuisopnames in ons land neemt ook de druk op Intensieve Zorgen in Dendermonde weer toe. Lichtpuntje is wel dat al het personeel van het ziekenhuis tegen eind van de week allemaal een eerste vaccin tegen Covid-19 gekregen zal hebben.
 1. Bestuurder filmt hoe vulkanisch puin op auto tikt tijdens nieuwe uitbarsting Etna
  Play

  Bestuurder filmt hoe vulkanisch puin op auto tikt tijdens nieuwe uitbar­sting Etna

 2. Willy Sommers gaat voor het eerst in duet met zijn dochter die hij 18 jaar niet zag
  Play
  Liefde voor Muziek

  Willy Sommers gaat voor het eerst in duet met zijn dochter die hij 18 jaar niet zag