De graafwerken leverden niets op
Volledig scherm
De graafwerken leverden niets op © Geert De Rycke

Zoektocht naar verdwenen Zuster Gaby levert niets op: “Die piste kunnen we nu uitsluiten”

DendermondeDe zoektocht die woensdag plaatsvond naar het stoffelijk overschot van Zuster Gaby in Dendermonde heeft niets opgeleverd. De federale gerechtelijke politie liet graafwerken uitvoeren in de tuin van het vroegere Sint-Vincentiusklooster. Evenwel zonder resultaat.

  1. Schepencollege maakt keuzes voor project Briel: “Ontdubbeling Mandekensstraat, directe aantakking op N41 en afschaffing spoorlijn 52”
    PREMIUM
    Baasrode/Dendermonde

    Schepencol­le­ge maakt keuzes voor project Briel: “Ontdubbe­ling Mandekens­straat, directe aantakking op N41 en afschaf­fing spoorlijn 52”

    Een ontdubbeling van de Mandekensstraat vanaf de Diepmeerstraat en een directe aantakking daarvan op de N41. Dat is de keuze die het Dendermondse schepencollege maakt uit de vier scenario’s die voorliggen in de mobiliteitsstudie rond de toekomstige ontsluiting van de Briel in Baasrode. De oude spoorlijn, waar nu de toeristische stoomtrein op rijdt, wordt volgens de stad beter een busbaan. “We geloven in een oplossing voor de verkeersknoop in de buurt”, zegt schepen Marius Meremans (N-VA). Toch klinken ook heel sceptische geluiden.