Fien, Fons, Simon en Stan zijn heel blij dat ze de zilverschat hebben gevonden.
Volledig scherm
Fien, Fons, Simon en Stan zijn heel blij dat ze de zilverschat hebben gevonden. © Foto De Rycke

Zoektocht naar schat in begijnhof

DENDERMONDEEen nieuw boek 'De Zilverschat van het begijnhof' moet kinderen de geheimen van het Sint-Alexiusbegijnhof doen ontdekken. Aan de hand van een publicatie gaan ze op zoektocht door de site heen en leren ze zo de geschiedenis ervan kennen. Wij trokken alvast in primeur mee op zoektocht met Fien Pauwels en haar vriendjes.

 1. Tarkett verkozen tot één van meest duurzame bedrijven: “Gebruikte vloerbekleding wordt vervangen en gerecycleerd tot nieuwe tapijten”
  PREMIUM
  Dendermonde

  Tarkett verkozen tot één van meest duurzame bedrijven: “Gebruikte vloerbekle­ding wordt vervangen en gerecy­cleerd tot nieuwe tapijten”

  Tarkett, het vroegere Desso in Sint-Gillis-Dendermonde, is verkozen tot één van de meest duurzame bedrijven in de wereld. De producent van vloerbekledingen kreeg een platina, en dus de hoogste, onderscheiding van EcoVadis en zit daarmee aan de top van de bedrijven in deze branche. “Inzetten op hergebruik van onze materialen dertien jaar geleden was een serieuze sprong, maar het is een bewuste keuze en we willen er nog verder in gaan”, klinkt het bij de firma.
 1. Skiërs dalen succesvol beruchte Yosemite-berg volledig af
  Play

  Skiërs dalen succesvol beruchte Yosemite-berg volledig af

 2. Deze hond snuffelt naar coronabesmettingen op de luchthaven
  Play

  Deze hond snuffelt naar coronabe­smet­tin­gen op de luchthaven