Pierre en vrouw Linda en Dirk en partner Sonia laten niets aan het toeval over. zij vatten nu al post om zeker te zijn van tribunekaarten voor de Ros Beiaardommegang.
Volledig scherm
Pierre en vrouw Linda en Dirk en partner Sonia laten niets aan het toeval over. zij vatten nu al post om zeker te zijn van tribunekaarten voor de Ros Beiaardommegang. © Geert De Rycke

Zo groot is de liefde voor het Ros Beiaard: nu al kamperen op Grote Markt voor ticketverkoop van zaterdag

De ticketverkoop van de fel gegeerde tribunekaarten voor de apotheose op de Grote Markt van de Ros Beiaardommegang mag dan wel pas zaterdagochtend starten, nu al zitten er al geïnteresseerden klaar. Twee dagen en nachten zullen ze in de kou moeten doorbrengen om hun kaarten te bemachtigen. “Of we zot zijn? Integendeel! We nemen geen enkel risico. Een plaats op de Grote Markt, daar moet je iets voor hebben”, klinkt het. “Als ze ons hier weg willen, zullen ze ons in de cel moeten steken.”

2 reacties

  • Stijn Velleman

    4 jaar geleden
    Christophe Heyndrickx, en vanaf wanneer en waar kunnen we aanschuiven voor kaarten op jouw privetribune? ;-)
  • Christophe Heyndrickx

    4 jaar geleden
    IK heb een privébalkon op de grootste boulevard van Dendermonde ;) Hoef dus geen tickets te halen ! Voor het appartementsblok staan tribunes maar op de 4de verdieping zit je dus eigenlijk in de loges.