Geert De Rycke
Volledig scherm
© Geert De Rycke

Zesdeklassers maken via Opstapdagen kennis met secundair

0 reacties

 1. RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzatte en hysterische wezens?”
  TV

  RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzat­te en hysteri­sche wezens?”

  Een droogeerlijke komedie over het leven van drie vriendinnen boven de dertig met Frances Lefebure als de losgeslagen kapitein van dit ambitieuze relaas vol schuine opmerkingen en bekende koppen. ‘F*** you very, very much’, is hier niet om onopgemerkt aan u voorbij te gaan. Maar of u deze kolderieke reeks op Streamz ook moet streamen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. Schepencollege vraagt aan provincie om actie te ondernemen tegen Empro: “Tijdelijke schorsing van vergunning misschien aangewezen”
  Dendermonde

  Schepencol­le­ge vraagt aan provincie om actie te ondernemen tegen Empro: “Tijdelijke schorsing van vergunning misschien aangewezen”

  Het schepencollege van Dendermonde vraagt aan de provincie om als vergunnende overheid op te treden tegen de overlast die pluimveebedrijf Empro op het Hoogveld veroorzaakt. Het bedrijf nam al verschillende maatregelen, maar krijgt de hinder maar niet onder controle. “Er moet eindelijk een oplossing komen voor de geurhinder", zegt schepen van Milieu Marius Meremans (N-VA).