Volledig scherm
© RV

Wushu-coaches scholen zich bij in Hong Kong

Patrick Van Campenhout, hoofdleraar van het Vlaams Wushu Instituut (VWI) uit Dendermonde, trok met zijn assistent Johan Conti en twee atleten, Jelle Vlaeminck en Bruno Broothaerts, naar Hong Kong. Op het programma stond een opleiding bij het Hong Kong Sport Instituut. 

0 reacties

 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 2. Burgemeester Claeys over de slechte coronacijfers in zijn gemeente: “Belangrijk voorzichtig te blijven”
  Buggenhout

  Burgemees­ter Claeys over de slechte coronacij­fers in zijn gemeente: “Belangrijk voorzich­tig te blijven”

  De slechte coronacijfers in Buggenhout kwamen ter sprake tijdens de jongste vergadering van de gemeenteraad van Buggenhout donderdagavond. Het was daarbij de eerste keer dat burgemeester Claeys (CD&V) zich daarover in het openbaar uitliet. Een bewuste keuze, zo blijkt. “De mensen horen al genoeg slecht in het nieuws”, zegt Claeys, die wel iedereen oproep voorzichtig te zijn.
 1. Ziekenhuizen slaan alarm: "We komen in derde golf terecht"
  Play

  Ziekenhui­zen slaan alarm: "We komen in derde golf terecht"

 2. Ouders verongeluk­te Loes: “We hebben de chauffeur vastgepakt, het is zijn schuld niet"
  Play

  Ouders verongeluk­te Loes: “We hebben de chauffeur vastgepakt, het is zijn schuld niet"