Geert De Rycke
Volledig scherm
© Geert De Rycke

Werken aan windturbine zorgen voor sluiting containerpark Hoogveld

DendermondeHet containerpark op industrieterrein Hoogveld in Dendermonde is al zeker tot 11 december gesloten. Aanleiding zijn werken voor de bouw van een windturbine op een naastgelegen terrein. Afvalintercommunale Verko neemt de maatregel uit veiligheid.

 1. Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangende zon: wie is er dan aansprakelijk?
  Independer

  Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangen­de zon: wie is er dan aansprake­lijk?

  Deze week mogen we flink wat zon verwachten. Dat doet deugd, maar het levert ook extra risico's op wanneer je de baan op moet. Immers, de zon hangt tijdens de winterperiode laag, wat de zichtbaarheid tijdens het autorijden serieus bemoeilijkt. Een kop-staartbotsing is dan snel gebeurd. Bepalen wie aansprakelijk is voor de schade kan dan moeilijk zijn. Independer.be zet daarom vier mogelijke botsingen - en hun gevolgen - op een rij.
 2. Met de wagen naar de stad? Op deze parkings kan je goedkoop je auto kwijt in Waasland en Dendermonde
  PREMIUM
  Waasland/Dendermonde

  Met de wagen naar de stad? Op deze parkings kan je goedkoop je auto kwijt in Waasland en Dendermon­de

  Ben jij op zoek naar een valentijnscadeau? Het ideale moment dan voor een uitstapje naar de stad. Tijd om te snuisteren in de winkelstraten en te genieten van een hapje en een drankje. Maar als je met de auto gaat, kunnen de kosten voor een parkeerplaats snel oplopen. Wij lijsten de goedkoopste parkings in Sint-Niklaas, Dendermonde, Beveren en Lokeren voor je op.