Geert De Rycke
Volledig scherm
© Geert De Rycke

Werken aan wegdek zorgen voor verkeershinder

DendermondeOp 9 augustus zullen er in de Mandekensstraat ter hoogte van huisnummer 270 wegenwerken worden uitgevoerd die voor de nodige hinder zullen zorgen. Er is beurtelings verkeer voorzien met lichten en de snelheid wordt er beperkt tot 30 kilometer per uur. 

  1. Cafébaas Michel trekt na meer dan dertig jaar deur Den Bokkal achter zich dicht: “Rijk ben ik er niet van geworden, maar heb wel elke dag kunnen doen wat ik graag doe en dat is veel meer waard”
    PREMIUM
    Buggenhout

    Cafébaas Michel trekt na meer dan dertig jaar deur Den Bokkal achter zich dicht: “Rijk ben ik er niet van geworden, maar heb wel elke dag kunnen doen wat ik graag doe en dat is veel meer waard”

    Na meer dan dertig jaar cafébaas in hart en nieren, trekt Michel Van de Vreken de deur van Den Bokkal in hartje Buggenhout achter zich dicht. Het pensioen wenkt, maar niet zonder tal van mooie herinneringen. “Den Bokkal is een sociaal café. Voor jong en oud. Er waren tijden dat de Missiestraat vol fietsen stond van scholieren die hier op café kwamen”, zegt hij. Voor HLN blikt Michel terug, maar ook vooruit. Want Den Bokkal wordt De Versen Bokkal.