bij de herdenking hoorden ook vendeliers en trommelaars van volkskunstgroep Reynout. "Johan was in zoveel verenigingen actief en overal was hij graag gezien", klinkt het.
Volledig scherm
PREMIUM
bij de herdenking hoorden ook vendeliers en trommelaars van volkskunstgroep Reynout. "Johan was in zoveel verenigingen actief en overal was hij graag gezien", klinkt het. © Geert De Rycke

Vrienden herdenken met een Palmke 25ste verjaardag overlijden Johan Van Laere: “Hij was heel graag gezien”

GrembergenEen Palmke voor Johan. Daarmee haalden vrienden en familie zondag herinneringen op aan Johan Van Laere. Die overleed precies 25 jaar geleden bij een verkeersongeval. De herdenking vond plaats aan de Zomereik en gedenkteken, die indertijd voor van Laere werden neergepoot, in het natuurgebied Groot Schoor van Grembergen .

 1. Intercommunales DDS en Verko maken bouwplannen: “Realisatie nieuwe kantoren ook kans voor meer vergroening en recreatie voor wandelaars en fietsers”
  PREMIUM
  Dendermonde

  Intercommu­na­les DDS en Verko maken bouwplan­nen: “Realisatie nieuwe kantoren ook kans voor meer vergroe­ning en recreatie voor wandelaars en fietsers”

  Intercommunales DDS en Verko willen in Dendermonde nieuwe kantoorgebouwen bouwen. Voor de zoektocht naar een architect doen ze een beroep op de Vlaamse Bouwmeester. Er zijn dan ook wat uitdagingen verbonden aan het nieuwbouwproject. “We gaan voor hernieuwbare energie, vergroening en publieke recreatiemogelijkheden voor fietsers en wandelaars langs en op de site”, zegt DDS-voorzitter Hans Knop.
 2. Conflict, geheimen en onverwerkte trauma’s: vijf disfunctionele families uit streamingland
  Streamz

  Conflict, geheimen en onverwerk­te trauma’s: vijf disfunctio­ne­le families uit streaming­land

  Tijdens de feestdagen oprecht genoten van alle familiebijeenkomsten? Dan hebt u het gelukkig meer getroffen dan de gezinnen die deze week aan bod komen in onze Kijkgids. Naar aanleiding van de terugkeer naar de heerlijk hypocriete wereld van televangelisten in ‘The Righteous Gemstones’ (Streamz) gingen wij immers op zoek naar de meest disfunctionele tv-families. Met de door demonen gekwelde Rayburns (‘Bloodline’, Netflix), de herenigde Bennetts (‘The Ranch’, Netflix), de rotverwende Bluths (‘Arrested Development’, Hulu) en de met ijzeren hand regerende Al-Fayeeds (‘Tyrant’, Disney+) komt u alvast geen drama tekort.