De schade na het ongeval was bijzonder groot.
Volledig scherm
De schade na het ongeval was bijzonder groot. © Koen Baten

Vrachtwagenchauffeur die wegvlucht na ongeval geeft zichzelf aan

GrembergenDe vrachtwagenchauffeur die maandagavond vluchtmisdrijf pleegde na een ongeval in Grembergen heeft zichzelf aangegeven bij de politie. Waarom hij op de vlucht sloeg, is niet duidelijk. 

 1. Omikron doet ook coronacijfers in regio Dendermonde fors stijgen: meer dan 1.500 nieuwe besmettingen in één week
  Dendermonde/Lebbeke/Buggenhout/Berlare/Hamme/Zele

  Omikron doet ook coronacij­fers in regio Dendermon­de fors stijgen: meer dan 1.500 nieuwe besmettin­gen in één week

  Omikron doet ook de besmettingscijfers in de regio Dendermonde pieken. De incidentiewaarden, dat is het aantal besmettingen per 100.000 inwoners, zijn in Dendermonde, Hamme, Berlare, Zele, Buggenhout en Lebbeke, nog nooit zo hoog geweest. De voorbije zeven dagen kwamen er in deze regio 1.674 nieuwe besmettingen bij.
 2. Binnenkort maandelijkse afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?
  Mijnenergie

  Binnenkort maandelijk­se afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?

  Het maandelijkse voorschot dat je momenteel voor gas en elektriciteit betaalt, ligt mogelijk een stuk lager dan je werkelijke verbruikskosten. Het vele telewerk en de sterk gestegen energieprijzen zijn hierbij de boosdoeners. Is dit het geval, krijg je straks een gepeperde afrekening gepresenteerd. Om zulke onaangename verrassingen evenwel te vermijden, moeten de grootste energieleveranciers hun klanten binnenkort de keuze bieden om maandelijks af te rekenen op basis van hun reële verbruik van die maand. Mijnenergie.be zoekt uit of dat voor iedereen een slimme keuze is.
 1. HG Appels bekert verder, verrassingen bij de vleet
  Minivoetbal

  HG Appels bekert verder, verrassin­gen bij de vleet

  De achtste finales van de Beker van België in het minivoetbal waren opnieuw goed voor enkele spannende duels en ook aan verrassingen ontbrak het niet. Zo zorgden Domino Oudenaarde en WDP Rolegem voor een stunt en verdwijnt er met Drongen opnieuw een topper van de tabel. In de derby tussen HG Appels en Mini Sint-Gillis-Waas trok eerstgenoemde ploeg aan het langste eind. Voorzitster Arlette Van Mele glunderde, want de voorbereiding op dit duel verliep verre van perfect en in de Beker van Vlaanderen was er ook nog de winst van haar B-ploeg tegen de B-ploeg van Sint-Gillis-Waas (10-5).
 2. Blijdorp en Eindelijk bundelen krachten door fusie: “Inzetten op nog betere zorg en dienstverlening”
  PREMIUM
  Buggenhout/Dendermonde

  Blijdorp en Eindelijk bundelen krachten door fusie: “Inzetten op nog betere zorg en dienstver­le­ning”

  Een nieuw fusieverhaal kondigt zich aan. Blijdorp, al jaren voorziening voor kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking, en de vzw Eindelijk, die ondersteuning biedt voor personen met een niet-aangeboren hersenletsel, bundelen de krachten. “Hiermee willen we beiden inzetten op nog betere zorg en dienstverlening”, zeggen beide zorginstellingen.