De schade na het ongeval was bijzonder groot.
Volledig scherm
De schade na het ongeval was bijzonder groot. © Koen Baten

Vrachtwagenbestuurder pleegt vluchtmisdrijf nadat hij door voortuin rijdt en tegen betonnen verlichtingspaal knalt

GrembergenOp de Hekkenhoek in Grembergen heeft een vrachtwagenbestuurder maandagavond heel wat schade aangericht aan een voortuin en een betonnen verlichtingspaal. Na het ongeval pleegde de trucker vluchtmisdrijf, maar de politie spoort hem op. 

 1. Marc De Decker bundelt verhalen van 65 opmerkelijke stadsgenoten in boek: “Allemaal zetten ze op hun eigen manier Dendermonde op de kaart”
  PREMIUM
  Dendermonde

  Marc De Decker bundelt verhalen van 65 opmerkelij­ke stadsgeno­ten in boek: “Allemaal zetten ze op hun eigen manier Dendermon­de op de kaart”

  Namen als Louis De Lentdecker, Bert Heuvinck en Pater De Smet doen allicht wel een belletje rinkelen. Maar zeggen Alfons Vermeir, Jacobus Maestertius of John Stedman u iets? Ook zij horen bij de groep bijzondere Dendermondenaren waar Marc De Decker een boek aan wijdt. ‘65 geboren Dendermondenaars’ bundelt de verhalen van opmerkelijke figuren uit de geschiedenis van de stad, allemaal geboren in Dendermonde en ondertussen overleden. Een tip van de sluier...
 2. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
  TV

  RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

  Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.