De 15-jarige Eben is fier op haar trofee en lintje. Tijdens de finale van Top Model Belgium won ze in de categorie 'Fotomodel junior'.
Volledig scherm
De 15-jarige Eben is fier op haar trofee en lintje. Tijdens de finale van Top Model Belgium won ze in de categorie 'Fotomodel junior'. © Foto Geert De Rycke

"Voor lens van fotograaf Vogue. Wat een kans"

DENDERMONDEEben Yehemdi (15) uit Dendermonde heeft de trofee van Top Model Belgium beet. Tijdens een overweldigende show in de Lido in Parijs won ze in de categorie 'Fotomodel Junior' en versloeg daarmee 25 concurrenten. Een eerste stap naar een professionele modellencarrière.

  1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
    Tweakers

    Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

    De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.