Tom Bogman voor één van de typerende appartementsgebouwen in de Serboswijk: “We zullen de kosten van de renovatie niet doorrekenen aan de huurders”.
Volledig scherm
Tom Bogman voor één van de typerende appartementsgebouwen in de Serboswijk: “We zullen de kosten van de renovatie niet doorrekenen aan de huurders”. © Geert De Rycke

Volkswelzijn investeert meer dan twee miljoen in Serbos: “Asbestdaken worden verwijderd en gevels vernieuwd”

De vijf grote appartementsblokken die de Serboswijk in Sint-Gillis typeren, worden vanaf 2020 gerenoveerd. Onder andere de asbestdaken zullen verdwijnen en ook de gevels worden vernieuwd. Voor sociale huisvestingsmaatschappij Volkswelzijn, die hier meer dan twee miljoen euro in investeert, is dit één van haar grootste renovatiedossiers ooit.

0 reacties

 1. Bewoners Kier zijn parkeerdruk beu en komen zelf met een plan: “Extra parkeerplaatsen combineren met veiliger fietspad en hondenlosloopweide”
  Baasrode

  Bewoners Kier zijn parkeer­druk beu en komen zelf met een plan: “Extra parkeer­plaat­sen combineren met veiliger fietspad en hondenlos­loop­wei­de”

  Er moet dringend iets gebeuren aan het wildparkeren en de te hoge parkeerdruk in de Kier in Baasrode. Dat vinden de bewoners. Daarom komen ze zelf met een plan om in de nabije omgeving meer parkeerruimte te voorzien, een veiliger fietspad en hondenlosloopweide incluis. “Dit kan een meerwaarde zijn voor heel ons dorp”, klinkt het.
 1. "Oh my God, ik lig met een puber in bed!": 'Uit de Kleren' begint met een sisser
  Play
  Uit de Kleren

  "Oh my God, ik lig met een puber in bed!": 'Uit de Kleren' begint met een sisser

 2. Piepjonge Bart Peeters was voorbestemd voor showbizz: "Ik gooide met vlijmscherpe messen naar mijn broer"
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Piepjonge Bart Peeters was voorbe­stemd voor showbizz: "Ik gooide met vlijmscher­pe messen naar mijn broer"