Volk blijft toestromen voor kaartenverkoop Ros Beiaardommegang: ruim 100 mensen kamperen nog tot zaterdagochtend

Nadat deze voormiddag al de allereerste wachtenden opdoken voor de verkoop van tribunekaarten voor de apotheose op de Grote Markt van de Ros Beiaardommegang, blijven momenteel Dendermondenaren toestromen. De wachtrij dikt gestaag aan en loopt ondertussen met een honderdtal personen uit tot in de Kerkstraat. Het Rode Kruis geeft alvast tips om de lange uren wachten die nog resten tot de start van de verkoop zaterdagochtend door te komen.

4 reacties

 • katrien raemdonck

  1 jaar geleden
  'De aanwezigen gaven elkaar nummers om het eerlijk te laten verlopen'. Wat een mop! Tientallen foefelaars die later aankwamen, kropen tussen de rij of schreven zelf een nummer op hun hand (ja, jij daar, dubbel nummer 163) waardoor het hele systeem waardeloos werd. Waar waren stads- en ordediensten om daar donderdagnacht een stokje voor te steken? Amateurs! Ipv direct de 500 man die er stonden met hun naam en rijksregisternummer te registreren en naar huis te laten gaan!
 • Kristel Hilegems

  1 jaar geleden
  Mooi initiatief van Danny van restaurant ‘De Litus’!!
 • Remus Bogaert

  1 jaar geleden
  Als dit geen opgezet spel is om reclame te maken weet ik het ook niet meer.
 • Jurgen Verleyen

  1 jaar geleden
  Respect voor wie er al en kan gaan staan . Maar ik blijf het een fout systeem vinden anno 2019/2020 !
 1. Nieuwe week in vaccinatiecentra Eerstelijnszone Dender breekt records: voor het eerst krijgen meer dan 7.000 inwoners vaccin
  PREMIUM
  Dendermonde/Hamme/Lebbeke/Buggenhout/Zele/Berlare

  Nieuwe week in vaccinatie­cen­tra Eerste­lijns­zo­ne Dender breekt records: voor het eerst krijgen meer dan 7.000 inwoners vaccin

  Een nieuwe week in de vaccinatiecentra in Dendermonde en Hamme van de Eerstelijnszone Dender belooft alle records te breken. Voor het eerst sinds de opstart zullen meer dan 7.000 inwoners er hun prik tegen het coronavirus krijgen. “Het vaccinatieritme draait stilaan op volle toeren”, zegt coördinator Reinout Remmery hoopvol.
 1. Kan Eddy Planckaert in één slag nagel in blok hout kloppen?
  Play
  De Omgekeerde Wereld

  Kan Eddy Planckaert in één slag nagel in blok hout kloppen?

 2. Brandbaar snoep op een taart vol vuurwerk? Slécht idee!
  Play

  Brandbaar snoep op een taart vol vuurwerk? Slécht idee!