Patrick Arbyn, Jan Tas en Kris Verberckmoes van voetbalclub KAVD reageren op de actie van de hockeyclub.
Volledig scherm
PREMIUM
Patrick Arbyn, Jan Tas en Kris Verberckmoes van voetbalclub KAVD reageren op de actie van de hockeyclub. © Geert De Rycke

Voetbalclub KAVD reageert op actie hockeyclub voor wissel sportterreinen: “Niet fout van KAVD maar van geklungel stadsbestuur”

Grembergen/DendermondeDe ludieke actie die hockeyclub D-MON Hockey van Dendermonde organiseerde, is ook bij voetbalclub KAVD niet onopgemerkt gebleven. De hockeyspelers vragen de voetballers een wissel van het B- en C-sportveld aan de Oud Kerkhofstraat zodat ze met de aanleg van hun nieuw hockeyveld kunnen starten. Maar dat ziet KAVD niet zitten. “Dat de hockeyclub hierdoor in problemen komt, is niet onze fout, maar die van het stadsbestuur”, klinkt het.

  1. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
    HLN Shop

    "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

    Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.