Omringd door alle leerlingen van de VLEK-school werd juf Anne Oosterlinck in de bloemetjes gezet.
Volledig scherm
Omringd door alle leerlingen van de VLEK-school werd juf Anne Oosterlinck in de bloemetjes gezet. © Geert De Rycke

VLEK-school zwaait juf Anne uit

GrembergenDe leerlingen en leerkrachten van de Vrije Lagere en Kleuterschool VLEK uit Grembergen hebben afscheid genomen van juf Anne. Zij gaat met pensioen.

 1. Gewezen onderzoeksrechter spit dossier verdwijning Zuster Gaby uit: “Waarom werd er nooit iets gedaan met die cruciale getuigenis?”
  PREMIUM

  Gewezen onderzoeks­rech­ter spit dossier verdwij­ning Zuster Gaby uit: “Waarom werd er nooit iets gedaan met die cruciale getuigenis?”

  Een kroongetuige met een cruciale verklaring over de verdwijning van Zuster Gaby zit al decennia in het dossier, maar er is nooit iets mee gebeurd. Tot die vaststelling komt gewezen onderzoeksrechter Walter De Smedt, met Dendermondse roots. Hij kreeg het duizend pagina’s dikke gerechtelijke dossier in handen en spitte het helemaal uit. En haalt het bewuste proces-verbaal boven als ‘voornaamste stuk in het dossier’. Hieronder meer.
  Dendermonde
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.