Geert De Rycke
Volledig scherm
© Geert De Rycke

Vitrine “Den tijd van toen” toont bezittingen vorige generaties Vier Heemskinderen

DendermondeSven Cammerman, bedenker van de vitrine “Den Tijd van Toen”, is een nieuwe pop-upexpo gestart in het uitstalraam. Aan de Vlasmarkt zijn nu bezittingen van de vroegere generaties Vier Heemskinderen te zien.

 1. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.
 2. Empro moet niet dicht: minister beslist om vergunning bedrijf niet te schorsen, wel meer aandacht voor “geurgevoeligheid”
  PREMIUM
  Dendermonde

  Empro moet niet dicht: minister beslist om vergunning bedrijf niet te schorsen, wel meer aandacht voor “geurgevoe­lig­heid”

  Het bedrijf Empro in Dendermonde moet niet dicht. Dat heeft minister Zuhal Demir beslist op basis van het oordeel van bevoegde instanties die zich negatief uitspraken over een schorsing. Eerder had de provincie wel een schorsing uitgesproken, maar daar was Empro tegen in beroep gegaan. Wel vraagt de minister de provincie om milieuvoorwaarden bij te stellen.