Al twee dagen lang zoeken de hulpdiensten naar een spoor van de vermiste twintiger.
Volledig scherm
Al twee dagen lang zoeken de hulpdiensten naar een spoor van de vermiste twintiger. © RV

Vermiste twintiger teruggevonden in Dender na lange zoektocht

DendermondeAan de Tragel in Dendermonde hebben de hulpdiensten het lichaam van de vermiste twintiger teruggevonden na een heel weekend zoeken. Zowel op de Dender als in de omgeving werd er gezocht om de man te kunnen vinden. Na lang zoeken vonden de hulpdiensten zijn lichaam kort na de middag terug.

  1. Aalst schakelt versnelling hoger met plaagstoten rond Ros Beiaard door eigen Ros Balatum te verwelkomen: “Aalstenaars, ga maar naar Dendermonde, maar pak veel ajuinen mee”
    PREMIUM
    Aalst

    Aalst schakelt versnel­ling hoger met plaagsto­ten rond Ros Beiaard door eigen Ros Balatum te verwelko­men: “Aalste­naars, ga maar naar Dendermon­de, maar pak veel ajuinen mee”

    In de zonovergoten keizerlijke stede Aalst huppelde en dartelde het Ros Balatum door de straten in wat daar ‘de ware ommegang’ genoemd werd. Twee weken voor de Ros Beiaardommegang in Dendermonde, maakte het Ros Balatum zijn blijde intrede in Aalst onder luid gejuich en applaus. “De Dendermondenaars zijn naar Aalst gekomen om te spioneren”, riep Aalsterse Draeckenier Anton Cogen door de microfoon voor een volle Grote Markt.